VivanDivan

VivanDivan

måndag 22 augusti 2011

En stjärna har slocknat på jorden men lyser nu på himlen så klart…

Livet är skört, bräckligt och kort. Ibland alldeles för kort. I helgen förlorade världen en mycket fin person på ett mycket hastigt och tragiskt sätt. Jag kan inte med ord beskriva den tomhet och sorg jag känner trots att vi inte var så nära. Vi sågs ibland och jag blev alltid lika glad. För två veckor sen kom du fram och gav mig en kram. Vi pratade om din lille son och tänk om jag kunde anat då…

Du växte upp med min man. Ni delade skola, idrott och jakt. Tänk allt ni upplevt tillsammans. Du betydde mer än du säkert visste för min man som idag är helt knäckt. Jag lovar att stötta så gott jag kan och finnas vid hans sida närhelst han behöver. Ts vänner är mina vänner och vi ska alltid minnas dig med glädje för den underbare person du var.

Minns med glädje alla roliga stunder vi delade på “innebandyplan”. En bolltrollare och star du var. Alla fester och alla cupper vi var på. Hur kul hade vi inte då? Så är det ju i småstan. Alla känner alla och jag vet att det är en mörk tid här i småstan just nu…

Jag tänkte att om jag skriver det här och skickar ut i rymden så kanske, kanske du finns nånstans därute och läser och förstår hur saknad du är…

Alla mina tankar går till din familj och dina nära. Kan inte i min vildaste fantasi sätta mig in i den sorg, tomhet och förtvivlan de måste känna just nu. För ett par år sedan förlorade världen din bror på samma hemska sätt. Hur kan detta då ske? Varför? Det är så jäkla orättvist…Varför måste du ta de bästa?

En stjärna har slocknat på jorden men jag hoppas och tror…att en ännu starkare nu uppe i himlen bor. En ängel som tillsammans med din bror får vaka över alla dina nära…

Vila i frid J.

heart

8 kommentarer:

  1. Otroligt sorgligt, de far som änglar upp och håller ett vakande öga över de sina.. Själar säger aldrig farväl..
    stor tröstande kram ..

    SvaraRadera
  2. Så orättvist och grymt. Livet är för skört och för kort.... Men den kärlek man varit med om kan man aldrig förlora. Kramar till er!

    SvaraRadera
  3. Jag hade en pojkvän som omkom på samma sätt. En bästa vän också. Det är skittungt och superjobbigt länge. Men jag säger som Too di Loo; själar säger aldrig farväl. Ingen tröst nu men kanske med tiden. Igår förlorade två av mina finaste vänner en de höll av. Fan att det ska få vara så mycket sorg… Tänker på er!!! Massa Kramar!

    SvaraRadera
  4. Vad sorgligt, känner med er! Ta hand om er. "Nu är det slut - nu vaknar jag. Och det är lugnt och lätt att gå. När inget finns att vänta mer, och inget finns att bära på"

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Usch sa otroligt sorgligt. Tungt. Vad fint skrivet av dej. Kram till er

    SvaraRadera
  6. Vad fint du skriver ,vilka vackra underbara ord som beskriver personen...så sorligt att ni, vi världen förlorat en så fin pärla..det är bra orättvist och ibland undrar man varför det blir så????
    Som de säger himmelen har berikats med ännu en fin ängel som kommer följa bevaka sin kära ♥
    Känner med er och ta hand om er på bästa sätt!!

    Många kramar ♥
    /Tina

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar