VivanDivan

VivanDivan

torsdag 8 september 2011

Höstskor till barnen?????

God kväll sötnötter! Nu börjar det bli akut att fundera ut både höststassar och vinterstassar till barnen. De har provat sina jackor och överdragsbyxor från i våras och båda kan ha dessa så det är ju toppen. Felix behöver nya gummistövlar och där finns det bara ett alternativ som jag verkligen kan tipsa om. Vincents neoprenstövlar.

Algot_Green_1719Lorenz_Black_1716

De är verkligen helt grymma. Neoprenet är helt vattentätt och andas till skillnad från vanliga gummistövlar och alltså betydligt bättre än fodrade allvädersstövlar. Dessa funkar med en ullsocka även milda vintrar ner till ca –5 grader. Och de slipper bli svettiga och instängda i täta allvädersstövlar. Toppen och de funkar förstås även på sommaren. 449 kr kostar de.

Sen behöver båda barnen höstskor av någon form. Jag brukar köpa en bootsvariant oftast för då kan de ha dem när det kommer snö också och inte bara nu typ en månad. Där har vi antingen haft Kavat eller Vincent. Tycker båda har varit bra men även här är jag mest nöjd med Vincent. Dessa hade vi förra året och jag är lite lur på såna iår igen.

MorryBlack01_1647

Perfekta och lätta för barnen att ta på själva. Dessutom rätt täta mot vatten då de har hög gummisula och riktigt skinn.

Felix fastnade dock för de här också från Vincent. Snygga men håller ju inte om det blir snö

Jordan_Black_1605

Emilia såg förstås dessa när vi satt och spanade.

Margot_Fuchsia_1640

Jättesöta från Vincent också och de skulle jag kunna tänka mig till henne.

Sen såg vi ett par varianter från Kavat också. De här var väl lite coola till Emilia? Hon blev eld och lågor över dessa leopardisar. Tänk dessa med en söt liten päls till :-)

62-6293

Finns i svart och brunt också. I s f svarta till Felix

62-6294

Till sist har vi Kavats klassiker som också alltid känns som ett säkert kort. Den hade jag alltid när de var riktigt små. Kommer ihåg Emilias första Kavat. Storlek 17 i rosa. Hon var sååå söt i dem och de kommer sparas för alltid :-)

62-6305

Bara tvungen att lägga ut ett par bilder på min lilla snorpa i sina rosa Kavat i vitsippsbacken Smile

vår-07 287

vår-07 285

Hur gör ni med höstskor till era småttingar? Har ni några tips på andra bra skor?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Vi har kört mest på Kavat och Pax så långt, men nu vill storebror ha coola skor så jag vet inte helt vad jag ska hitta på.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej hopp, det är en av mina vänner som äger Vincent, jag blir lika glad varje gång jag ser skor från dem, för jag har varit med från början och sett hur de byggt upp företaget..:) kram kram och tack för dina fina ord:)

    SvaraRadera
  3. Hilde: Ja, det är svårt det där när de börjar få egen vilja. Men man får väl anpassa sig lite efter deras önskemål :-)

    Too di Loo: Wow, coolt. Hälsa från nöjdaste kunden. :-) Så lite så, förresten...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. De leofärgade skorna var ju toksnygga!!! Vill ha till mina två yngsta!!!!¨

    Sötunge är vad hon är lilla E!!!

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Ska också ta tag i höst och vinterskor till lill-plutten. Ska kolla in Vincent-skorna! Kram

    SvaraRadera
  6. KAvat som vintersko har vi införskaffat redan. Likaså höstsko från Timberland. Men Vincenttipset i allvädersform var super! TACK! Är de normala i storlek tycker du?

    KRAM!

    SvaraRadera
  7. Mia: Ja, de är supersnygga. Hoppas de är lika fina i r l

    Linda: Vincent är toppen. :-)

    Evalena: Blev Kavat till Emilia men Felix har vi nte inte bestämt än. Jag tycker Vincents skor är väldigt varierande i storlek. Mina barn har 16,1 och 16,7 cm långa fötter och har på stövlarna 26 och 27 om det kan hjälpa...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar