VivanDivan

VivanDivan

fredag 16 mars 2012

Udda fredagsmiddag och fötterna upp…nu är det helg

God kväll bloggisar! Nu äntligen har jag satt mig i soffan, lagt upp fötterna på bordet och hällt upp ett glas vin. Har städat av hela undervåningen nu när vi kom hem. Sååå skönt i a f att ha en våning avklarad. Övervåningen blir det imorgon….

P1210418

Världens sexigaste nylonstrumpor eller hur? :-)

Hade lite tur också och slapp matlagning efter städning. Vi hade kontorsmöte igår på jobbet på lunchen och hade beställt matlådor till kontoret från nån restaurang. Och kan man tänka sig det blev två över för det var några som fått förhinder. Ingen annan var sugen att ta hem dem så jag norpade dem. Hade tänkt ta hem dem redan igår och ätit den ena själv för barnen har fått mat hos farmor och farfar hela veckan och jag är lite hmmm…dålig på att laga nåt till mig själv…Men så glömde jag dem i kylen på jobbet så det blev fredagsmiddag istället. Räckte gott till oss tre men man fick ju blanda lite fisk och kött….

P1210416

Nu blir det softande i soffan tills barnen blir trötta. Då har de beställt bäddning här i vardagsrummet eftersom papsen är borta. Sen när de somnat ska jag kika på nån av de här på Headweb:

Breaking-Dawn-Poster-twilight-series-14457215-484-550

Twilight Saga: Breaking dawn part 1 eller Huvudjägarna…

huvudjagarna

…eller kanske båda…

Ha en fin kväll bloggisar. Imorgon ska jag visa en underbar sjal jag fick i lådan idag och en ny liten väska som också kom i veckan...

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Ta Breaking Dawn!!!! Jag har pausat Huvudjägarna - den är sådär. Tack söta - både för komplimangen och tipset men det funkar inte, Jag har norskt ö i blått på samma tangent som ä men kan inte lista ut vilken tangent ytterligare jag ska trycka ner
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hehehe inget funkar så jag ska sno dina :D
    Kram

    SvaraRadera
  3. Gött!
    ha det nu så skönt!
    kram
    <3

    SvaraRadera
  4. Breaking Dawn som är så bra!! Titta på den! Kram

    SvaraRadera
  5. Hoppas d fick en skön kväll.Breaking Dawn såg vi häromdagen.kram/Diana

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar