VivanDivan

VivanDivan

fredag 13 juli 2012

Kroppkakor och en gårdagens

God morgon alla glada! Igår höll jag på att dö njutningsdöden en smula. Pappa lagade kroppkakor och oh my vad det är gott. Det slår all gourmetmat som oxfilé och hummer mm med hästlängder för det är så gott. Mmmm, och med lingon och skirat smör förstås.

DSC_0938

Nu har jag också lärt mig nåt nytt och det är att skillnaden mellan pitepalt och kroppkakor tydligen är att pitepalt är råriven potatis och kroppkakor kokt. Kan det stämma?

Finaste syster yster och systerdotter kom hit igår också och det vart helt plötsligt massa mer liv i luckan. Barnen tycker det är superkul med leksällskap och ser ju upp till kusinen som är äldre. Och jag får kvalitetstid med syster också…det är ju toppen :)  Fast ute såg det ut såhär större delen av dagen…hmmm, halvkul

DSC_0934DSC_0935DSC_0936

Tänkte jag skulle bjuda på en gårdagens också med de härliga fototapeterna i mammas och pappas sovrum i bakgrunden. Känns som man vandrar in i en skog. Top Hunky Dory, jeans Please, linne Rosemunde och kofta ChillNorway.

DSC_0788DSC_0796DSC_0797DSC_0798DSC_0799DSC_0800

Idag kommer bästa T också och det ska bli sååå kul. Har saknat honom massor…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Kroppkakorna såg suveränt goda ut!!!
    Vilket fint sovrum....riktigt somrigt
    Kram Titti i norr där det regnar....

    SvaraRadera
  2. Kroppkakor är sååå gott. Kram!

    SvaraRadera
  3. Oh så gott, du har helt rätt om skillnaden mellan pitepalt och kroppkakor./K

    SvaraRadera
  4. Sååå fin outfit (som vanligt)! Måste fråga hur du upplever Please-jeansen i strl (för det är den nya modellen det där va?!)jämfört med de vita 3-knapps?! Har du samma strl där???

    Många frågor men sååå tacksam för svar :)

    Kram kram Sofie

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar