VivanDivan

VivanDivan

tisdag 18 september 2012

Nylonstrumpornas tid är här

Nu testar jag att börja inlägget utan hälsningfras men det känns lite konstigt. Ska testa lite mer få se hur det känns. Annars går jag tillbaka till mina God morgon och tjenixen-fraser he he…

Barnen är verkligen jättetrötta idag. Emilia verkar riktigt hängig och jag hoppas hon inte håller på att bli sjuk igen. Hon sa att hon inte mådde bra men ingen feber och inte förkyld så vi åker väl iväg till fritids och dagis så får vi se sen om hon mår sämre. Då får de väl ringa. Vore inte så bra om vi fick in baciller nu när Felix ska opereras imorgon. Så jag håller alla mina tummar.

Jag kände verkligen för att ha klänning på mig idag då det känns som jag fastnat i jeans-träsket ett par veckor här och klänning blev det. Men det kändes lite kallt att ha bara ben så det var bara att leta reda på nåt par gamla nylonstrumpor att dra på benen. Första gången för säsongen nu och det känns alltid lite obehagligt men snart så har man väl vant sig igen och kör nylonisar var-och varannan dag. Mycket bra uppfinning det där tycker jag. Tunna men håller faktiskt värmen rätt bra. Gillar både naturfärgade och svarta och köper de flesta av mina jag har på Lindex…

Till nylonstrumporna idag har jag underkjol Odd Molly Bystorm slip skirt och klänning Odd Molly Bystorm slip dress. Båda i chalk och strlk 1. Tröjan är By Ti Mo och stövlar XUZ. Halsband från Unica of Sweden.

P1230925P1230926P1230927P1230928P1230930P1230933P1230936P1230937

Så nu tar jag mitt extra par nylonisar (som ALLTID måste finnas i handväskan som reserv ifall det händer nån olycka med revor och maskor) och far till jobbet.

Ha en finfin dag alla sötnosar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Godmorgon! :-) Snygg kombo! Och huj vad det är svårt att vänja sig med strumpbyxor varje höst. Jag älskar att vara barfota och barbent. Men det är som du skriver, en bra uppfinning!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tror du har vunnit något hos Hunkdory?? Fast det kanske du redan visste;-).

    Tack för läsningen,
    Cecilia

    SvaraRadera
  3. Vad snygg du är! Hoppas det inte blev något med Emilia, och att hon håller sig frisk. Lycka till i morgon!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Fin kombo - klänning och kjol är ju jättesnygga på dig! Har inte "sett" dem innan. Jag har haft nylonisar i flera veckor redan, och man vänjer sig fort :-)

    Apropå hälsningsfraser så använde jag det ett tag, efter att jag hade lärt känna er läsare lite bättre och livet lekte. Så kom bakslaget och det kändes jättefalskt att skriva nån glättig hälsningsfras. Sen har jag inte gått tillbaka till det igen, men kände mig lite sugen häromdagen. Vi får se. Jag tycker dina hälsningar är väldigt söta i alla fall, och får mig på gott humör :-)

    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar