VivanDivan

VivanDivan

onsdag 25 september 2013

Paniken när man suttit i något brunt…och Coster Copenhagen

God morgon i ottan! Här är jag uppe tidigt för att hinna blogga lite. Var helt slut igår kväll när jag kom hem efter en låååång arbetsdag. Jobbade mellan 8-18 utan lunch och direkt efter det var det middag med mitt team på jobbet som jag kände att jag inte kunde tacka nej till. Mamma tog barnen och for runt och lämnade på deras aktiviteter och när jag kom och hämtade dem vid 22-tiden sov de så sött, nybadade och i pyjamas. Kändes lite dumt förstås men det gick bra att bara bära ut dem i bilen och när vi kom hem bar jag in dem i sängen och de sov vidare så sött. Själv kunde jag förstås inte somna och låg och zappade ett bra tag. Hade tänkt plöja ett par avsnitt av Sons of Anarchy men fastnade vid TVn istället. Och nu när klockan ringde var jag helt galet trött kände jag. Men men, full fart idag igen och det är himla kul det jag håller på med på jobbet så då funkar det ju att köra hårt. Ikväll blir det dock mamma-barn-mys på hög nivå har jag bestämt. Lite sällskapsspel och många sagor. Det ser jag fram emot :)

Måste bara berätta vad som hände mig i måndags. Ni kanske minns att jag hade på mig en vit klänning med tillhörande vit underkjol. Om inte kolla in här. I vilket fall som helst märkte jag när jag kom till jobbet att den klänningen inte alls var så vit längre där bak. Måste legat något på sätet i bilen för jag hade en stor brun fläck och det såg typ ut som jag gjort i brallan. My god så pinsamt! Vad gör man? Såg till att sitta på min plats så mycket jag kunde på förmiddagen och på lunchen fick jag lov att springa ner på stan och panikköpa ett par byxor som jag kunde byta om till. Sånt här är ju bara sååå pinsamt och man får ju lite panik när det händer. Samma sak om man har nylonstrumpbyxor som det går världens maska i eller råka spilla något på hela framsidan av en vit blus. Usch och fy men tror inte så många såg då jag drog ner tröjan allt jag kunde och gick med armarna på ryggen typ. Jo, men shoppat ett par byxor blev ju inte dumt i slutänden för det var verkligen ett par som kommer bli flitigt använda här i höst. Såååå sköna och speciella med det perfekta grenhänget som jag gillar. De kommer från Coster Copenhagen och jag var ju bara tvungen att ha dem igår också. Till dem igår hade jag top 2nd Day från Tullhuset Living (tyckte jag såg den i webshoppen också) och kavaj Hunky Dory. Skor Tory Burch

DSC_0125DSC_0126DSC_0127DSC_0128DSC_0130DSC_0132DSC_0129DSC_0133DSC_0134DSC_0135DSC_0131

Nu ska jag väcka mina små tröttisar här och fara iväg. Ha en bra dag vänner

Puss & Kram

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Trist med fläcken, hoppas den går bort. Wow skitsnygga byxor, vart hittade du dem?
    Hoppas ni får en riktigt mysig kväll sen, du och dina barn.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har redan tvättat och den gick bort :)
      Tack, byxorna är från en liten butik i Västerås som heter Jeansbutiken. Har aldrig hört om märket förut så jag googlade och såg att de fanns på Miinto.se också :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Wow vilka snygga perfekt häng gillas !! Tråkigt med fläcken hoppas den går bort!! Tur du jobbar där det finns bra affärer med fint utbud !!
    Kram ha en fin dag kära fina du
    / tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Fläcken redan borta så det är lugnt :)

      Kram söta
      /Vivvi

      Radera
  3. Vilka tjusiga byxor!!! Hur är storleken på dessa?
    /Fia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Tycker de är normala till möjligen lite stora i storlek. Jag tog en 34 på dessa och det brukar jag ha på byxor. Lite lösa och jag tror nog de töjer sig lite men det gör ju inget på den modellen :) Tror ändå att du ska ta din normala storlek om du ska slå till :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  4. Har oxå kollat på de byxorna:) hur är beninnerlängden på dem?
    Jag tycker många görs så korta nu.
    Kram
    Louose

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Ursäkta sent svar, missade din fråga. Jag tycker beninnerlängden är normal. Jag är 167 cm lång och har strlk 34. De är inte korta utan når hela vägen ner men jag drog upp dem lite för att förstärka grenhänget lite :)

      kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Hej! Ursäkta sent svar, missade din fråga. Jag tycker beninnerlängden är normal. Jag är 167 cm lång och har strlk 34. De är inte korta utan når hela vägen ner men jag drog upp dem lite för att förstärka grenhänget lite :)

      kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar