VivanDivan

VivanDivan

måndag 9 december 2013

Brrr…utedagens med en Fira

God morgon i ottan! Ny vecka och oj vad tiden rasar mot jul nu. Två veckor kvar snart och jag vill verkligen ta vara på december som jag tycker är bästa månaden på hela året. Jag blir inte ett dugg stressad faktiskt utan försöker njuta av allt vackert runtomkring som adventsljus, stjärnor, belysning i träd överallt och i fönster. Njuta av det goda med julskinka, choklad, glögg och dofterna från apelsin och kanel. Julklappar är jag nästan färdig med och känner mig verkligen lugn och tänker njuta järnet nu här i december.

Igår var det verkligen jättekallt ute. Minus 8 grader här på dagen men jag tänkte ändå att det var dags för en utedagens. Så så fick det bli. På med ny ouftit från Tullhuset Living som åkte med samtidigt som jag köpte den fina ljusslingan jag visade igår. Går verkligen inte att gå in i den butiken utan att komma därifrån med en liten påse. En julklapp till mig själv, japp, det måste man ju också få köpa eller hur? :-)

I a f blev det en superfin blus från Fira (fd Spira) som nyss kommit in. Finns även i webshoppen här. Provade dessutom de nya lite mer slimma Please-jeansen och de satt betydligt bättre på mig än de lite mer baggy. Tog min vanliga storlek XXS och tyckte de satt som en smäck. Lite kortare i benen dock men det gör inte så mycket. Finns också i Tullhusets webshop här. Västen är från tidigare i höstas och också från Tullhuset. Skor Munderingskompagniet (gamla) och skärp B.Belt.

DSC_0485DSC_0486DSC_0487DSC_0488DSC_0489DSC_0491DSC_0493DSC_0496DSC_0497DSC_0499DSC_0503DSC_0505DSC_0507DSC_0508DSC_0509DSC_0511DSC_0513

Önskar er alla en riktigt fin vecka!

Puss & Kram

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Jättesnyggt! Måste fråga var det fina halsbandet kommer ifrån som du ofta har på dig? Det som du har på bilden idag alltså med fjärilen (?)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Marita! :-)
      Halsbandet är mitt favvo och är en fin present av min man från Efva Attling. Finns på Smycka bl a tror jag

      kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Supersnygga "Diva"... vill också ha jeansen men är så osäker på storleken... är dom mindre i storleken än baggy jeansen?

    Kram
    Helen
    www.vitaestilo.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta!

      Tycker nog de är lite mindre i storlek. Jag har samma (XXS) som alla mina andra Please men dessa sitter mycket bättre på mig då de andra blivit förstora. Så ja, lite mindre är de nog men du är ju så liten så XXS skulle nog bli perfekt. :) De är lite smalare i vaderna också kan tilläggas och inte så mycket stretch alls

      kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Du är verkligen en inspirationskälla till att hitta snygga kläder. Blusen är såååå fin och jag kan inte riktigt släppa den. Det får nog bli ett klick. Hur tycker du den är i storleken?

    Mvh Helen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Ursäkta sent svar här men hoppas du ser det ändå :)
      Tycker blusen är ganska stor i storlek. Jag har en S men hade nog kunnat ha XS lätt också men den var slut då jag köpte min. Gör dock inget tycker jag att den är lite oversize...

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar